Hapus Akaun Anda

Anda boleh buang akaun Locy anda pada bila-bila masa. Cara paling cepat adalah di aplikasi.

Dalam Aplikasi

  1. Buka Tab Profil.
  2. Buka Tetapan.
  3. Tap "Buang Akaun" di bawah.
  4. Sahkan dengan "Buang Selamanya".

Apa yang Dibuang

Profil, kiriman, foto, pesan, dan perjalanan yang disimpan anda dihapus selamanya. Ini tidak bisa dibatalkan.

Daftar masuk anda (akaun itu) juga dibuang, dan jika anda masuk dengan Apple, akses yang Apple beri kepada kami dibatalkan. Data anda tinggal sistem kami dalam 30 hari. Rekod yang undang-undang perlukan kami simpan (seperti pembayaran dan rekod laporan) hanya disimpan sesuai diperlukan. Kiraan penggunaan tanpa nama dan agregat tidak dibuang. Kebijakan privasi

Jika Anda Ada Plus

Buang akaun anda tidak batalkan langganan di toko. Batalkan di App Store atau Google Play dahulu.

Tak Dapat Masuk ke Aplikasi?

Masukkan alamat e-mel akaun anda dan kami sediakan permintaan penghapusan di aplikasi e-mel anda. Hantar dari alamat itu supaya kami sahkan akaun adalah milik anda.

support@locy.app