حساب خود را حذف کنید

می‌توانید حساب Locy خود را هر زمان حذف کنید. سریع‌ترین راه از درون برنامه است.

از درون برنامه

  1. برگۀ نمایه را باز کنید.
  2. تنظیمات را باز کنید.
  3. روی "حذف حساب" در پایین بکشید.
  4. با "حذف برای همیشه" تأیید کنید.

چه چیزی حذف می‌شود

پروفایل، نوشته‌ها، عکس‌ها، پیام‌ها و سفرهای ذخیره‌شده شما برای‌همیشه حذف می‌شوند. این برگردان‌نشدنی است.

اطلاعات ورود‌تان (خود حساب) هم حذف می‌شود، و اگر با Apple وارد شدید، دسترسی‌ای که Apple ما را داد منسوخ می‌شود. اطلاعات‌تان ۳۰ روز درون سیستم‌های ما خارج می‌شوند. نوشته‌هایی که قانون حفظ کردن را الزام می‌کند (مثل رکوردهای پرداخت و گزارش) تنها تا زمانی که نیاز است نگاه‌داری می‌شوند. شمارش ناشناخص و کل استفاده حذف نمی‌شود. سیاست حفاظت از حریم خصوصی

اگر Plus دارید

حذف حساب اشتراک در فروشگاه را لغو نمی‌کند. ابتدا از App Store یا Google Play لغو کنید.

نمی‌تواند وارد برنامه شوید؟

آدرس رایانامۀ حساب‌تان را وارد کنید و درخواست حذف را در برنامۀ رایانامه‌تان آماده می‌کنیم. درخواست را از این آدرس بفرستید تا بتوانیم تأیید کنیم حساب شما است.

support@locy.app