Je account verwijderen

Je kunt je Locy-account op elk moment verwijderen. De snelste manier is in de app.

In de app

  1. Open het tabblad Profiel.
  2. Open Instellingen.
  3. Tik op "Account verwijderen" onderaan.
  4. Bevestig met "Permanent verwijderen".

Wat wordt verwijderd

Je profiel, berichten, foto's, berichten en opgeslagen reizen worden permanent verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Je aanmelding (het account zelf) wordt ook verwijderd, en als je met Apple bent aangemeld, wordt de toegang die Apple ons gaf ingetrokken. Je gegevens verlaten onze systemen binnen 30 dagen. Records die we wettelijk moeten bewaren (zoals betalings- en rapportrecords) worden alleen zo lang bewaard als vereist is. Anonieme, geaggregeerde gebruiksaantallen worden niet verwijderd. Privacybeleid

Als je Plus hebt

Je account verwijderen annuleert het abonnement in de winkel niet. Annuleer het eerst in de App Store of Google Play.

Kun je niet in de app?

Voer het e-mailadres van je account in en we stellen het verwijderingsverzoek in je e-app op. Stuur het vanuit dat adres zodat we kunnen bevestigen dat het account van jou is.

support@locy.app